dilluns, 24 de març del 2014

4 Reportatge dels jugadors del futbol

Com cada any , Audi , com a patrocinador oficial del Reial Madrid , celebra el lliurament oficial de vehicles als 24 integrants de la primera plantilla del Reial Madrid . Aquest any el cotxe més triat pels jugadors ha estat el Q7 Quin haurà triat Cristiano Ronaldo ?

Un altre any més l'Audi Q7 ha estat l'elegit per la meitat dels integrants de la primera plantilla del Reial Madrid CF Aquesta vegada han estat fins a dotze els jugadors que s'han decantat per l' terreny més alt de gamma del catàleg Audi confiant en la seva versió 3.0 TDI quattro de gairebé 250 CV de potència .

En l'acte , que es porta celebrant des de fa deu anys-quan Audi va passar a ser patrocinador oficial - , alguns dels jugadors del Reial Madrid , com Xabi Alonso , s'han pogut donar una volta pel Hipòdrom de la Zarzuela en l'exclusiu Audi Sport Quattro , un dels models més llegendaris de la marca alemanya .

Aquest any sorprèn veure com cap membre de la plantilla ha seleccionat com a cotxe oficial l'Audi R8 . Cristiano Ronaldo , que ja va poder gaudir-ne durant diversos anys , ha triat en aquesta ocasió un Audi RS6 , en color gris mat i amb un motor 4.0 TFSI amb 560 CV .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada